Šunka Bedogni Parma senza Osso Addobbo 7,5kg x 2ks/bal.

Výnimočná talianska šunka bez kosti. Starostlivý výber bravčových stehien z talianskych ošípaných. Solenie: Stehná sa najprv solia po dobu 6 dní, následne sa masírujú na podporu prenikania soli a potom sa opäť solia na 20 dní. Odpočinok: Po odstránení zvyšnej soli sa stehná nechajú odpočívať 60 dní. Zrenie: Proces zrenia prebieha v špeciálnych miestnostiach pri prirodzenej teplote po dobu minimálne 12 mesiacov. Finálna úprava: Pred expedíciou sa šunky vykostia, ručne očistia a vákuovo zabalia.​ Tento prosciutto sa vyznačuje jemnou, sladkastou chuťou s delikátnou arómou. Mäso je málo slané, s charakteristickou vôňou a textúrou typickou pre kvalitné parmezánske šunky.​ Tento prosciutto je ideálny na konzumáciu v čistej forme, nakrájaný na tenké plátky. Výborne sa hodí ku grissinám alebo čerstvému chlebu, figám, melónu, kiwi, ananásu, stredne zrelým syrom, červenému vínu typu  Cabernet Sauvignon alebo bielemu vínu stredného tela, napr. Malvasia Istriana alebo Tocai del Friuli​.

601,93 €
bez DPH 505,82 €
Dostupné do 14 dní